Heggefeesten 21, 22, 23 juni 2019
Feesttent Heggekapel Poederlee
De foto's zijn gearriveerd!
Je kan al onze foto's van dit en de voorbije jaren Heggefeesten vinden op de site van Hegge. Klik op een dag om ze meteen te bekijken.


Voorverkoop locaties:
Online Heggefeesten.be/tickets
Poederlee PC Mollenhof, In Den Hemel
Lille PC Sint Pieter, JOC Frontaal
Wechelderzande PC De Zandfluiter
Gierle Den Eik
AFTERMOVIE

vrijdag 21 juni 2019

Heggerock

Op vrijdag 21 juni organiseert Heggefeesten de tweede editie van Heggerock. Dit jaar verwelkomen we maar liefst 3 muziek-acts die de avond komen opvullen!
  • Barking Bruce Winnaar "The Clash of the Coverbands"
  • Jorsi Echte sfeermaker
  • Papaver Lokaal Lils talent
Waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis! Want de energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net diƩ nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. De band serveert een flink dosis grunge, punkrock en hiphop, overgoten met een smakelijke Barking Bruce saus. Denk hierbij aan een stevige Pearl jam klassieker, een punkrock medley waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en verder vette hits van o.a. The Foo Fighters, Blink-182 en Linkin Park.

IT-er by day, musician by night. Wie in Groot Lille muziek zoekt, zal snel bij Jorsi terecht komen. Deze one-man-band heeft al op de grootste podiums gestaan in Lille en omstreken. Met namen als Zanzibal en Na Fir Bolg op zijn palmares zal hij ook in onze tent het publiek helemaal mee krijgen.

Rockband Papaver heeft Lilse roots, maar komt graag wel eens op bezoek in buurdorp Poeyel. Je kent hen misschien al van hun optredens op de Kotfeesten, Frontstage, Zanzibal, of zomerfestival Na Fir Bolg.
De 5-koppige band rockt al sinds 2010 op podiums in onze buurt, en we zijn blij dat we ze bij Heggerock ook mogen verwelkomen!

AFTERMOVIE