Heggerock

Op vrijdag is het weer Heggerock. Deze feest-avond is ondertussen een traditie voor de Heggefeesten en kan dus uiteraard ook niet missen. Met The Lighthouse, De Koperdieven en Bit by Barracuda hebben we dit jaar ook prachtige bands kunnen programmeren. We hebben al lang genoeg niet kunnen feesten, dus dit jaar zorgen we ook voor een heuse afterparty met DJ Klein Bakkerke achter de knoppen.

Deuren: 20h
12 euro ADK
10 euro VVK

Facebook event UitInVlaanderen

Tickets bestellen? Klik op onderstaande knop!

Timetable

“Songs that feel like Fridays”: zo omschrijft de Leuvense groep hun eigen muziek. Volgens The Lighthouse zijn vrijdagen, of liever vrijdagavonden, bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de nacht. Dan kan zowel met opzwepende beats en catchy lyrics als met een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die bij tijden haast mysterieus aandoet.

Het recept van The Lighthouse blijkt succesvol en een lange lijst van vele hoogtepunten volgt: winnaar ‘De Nieuwe Lichting 2017’, meer dan 200 shows in binnen- en buitenland (oa AB, Pukkelpop, Het Depot, Melkweg (NL), Maanrock, Suikerrock, Crammerock en zelfs het Sziget Festival in Boedapest) en airplay op Studio Brussel, MNM, Radio 2, PURE FM, Willy, KINK (NL), 3FM (NL), etc.

De Koperdieven stelen de show op Heggerock!
Ze slaan erin om elk feestje op zijn kop te zetten. Dansbare, meezingbare en brulbare muziek om U tegen te zeggen.

Je kent ze ongetwijfeld al van festivalterrein groot en klein in Lille en omstreken.

Bit By Barracuda is een driemansformatie die liefhebbers van rocksoundsnaren, geruggesteund door voortreffelijke drumslagen, zeker zullen bekoren!