Heggefeesten orb Heggefeesten orb
OK PANDA
OK PANDA uit de bruisende scene van Brussel, stormt het podium op met hun nummers die een frisse bries door de muziekwereld laten waaien. Met hun recente album nog warm in de schappen, betreden ze na hun uitverkochte show in de Botanique het podium van Heggerock.
Writer's Block
De heren van Writer's Block steken nummers van alle tijden in een akoustisch jasje. Filip & Bart staan met hun gitaargeweld garant voor de opwarming der dansbenen en smering der kelen.
De Skandalen
Op nucleaire fusie na brengt niets zoveel energie als De Skandalen! Maar wees gewaarschuwd: bij blootstelling zijn effecten zoals lachen, dansen en hitsigheid al meer dan eens waargenomen. Deze vrolijke groep losgeslagen melksnorren brengen de leukste ska, funk en feest-schijven die je voor 90 cent in de kringloop kan vinden. Kortom, niet te missen!
New Collective
Put on your dancing shoes!
New Collective is een leuke, jonge cover- / partyband uit de Kempen! Ze hebben zich volledig toegespitst op het entertainen van elk soort publiek op elke locatie! Zo komt er aan een stevig tempo een hele hoop bekende nummers langs waardoor het publiek zich nooit gaat vervelen. Kelen smeren en dansschoenen aan is de boodschap!
Wat kost dat?
10€ in voorverkoop, 12€ aan de kassa
Timetable
Coming soon
Heggerock 2024
Afterparty
DJ Klein Bakkerke
the party never stops
Waar is da feestje?
Poederlee
Vragen?
Praktisch
Archief
Neem een tripje door het verleden van Heggerock...
Wil je meer Heggefeesten?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Hegge-nieuws!