Vrijwilligers op de Heggefeesten

Al meer dan 10 jaar worden de Heggefeesten volledig door vrijwilligers georganiseerd. Ons team van ruim 50 vrijwilligers weet van de Heggefeesten jaar na jaar een succes te maken.
Van programmatie, aankleding, techniek tot het verkopen van bonnetjes of drank.

Zonder onze vrijwilligers zouden er geen Heggefeesten zijn. Dat verdiend natuurlijk om in de watten gelegd te worden. Als vrijwilliger op de Heggefeesten krijg je uiteraard gratis inkom voor het hele weekend, inclusief drankbonnetjes. In het najaar ben je ook uitgenodigd voor het bedankingsfeest. Tenslotte ontvang je ook nog een exclusief Heggefeesten medewerkers-t-shirt.

De meeste vrijwilligers op de Heggefeesten helpen tijdens het weekend zelf en zijn zo het gezicht van de Heggefeesten voor de bezoekers. Inkom, bonnenverkoop, toog, … Maar ook tijdens de opbouw en afbraak van ons feestterrein hebben we helpende handen nodig.

Daarnaast hebben we nog een kernteam dat de maanden vooraf al aan de slag gaat om alles te regelen en te organiseren. De programmatie van bands, marketing, vastleggen van tenten, licht- en geluidstechniek, …

Bij de Heggefeesten zijn we altijd op zoek naar mensen die goesting hebben om hun handen vuil te maken, en zich mee willen inzetten voor ons feestweekend.

Zie je jezelf als deel van ons team?
Zin om te komen tappen? Ben je in de ban van decorbouw?
In het kort: Goesting om te helpen?
Stuur ons een mailtje op info@vzw-hegge.be