Heggefeesten orb Heggefeesten orb

Kermis & verenigingenmarkt

Programma Kermis & verenigingenmarkt
Kermis & verenigingenmarkt

Op zondag 2 juni nodigen we je uit voor een dag vol vertier tijdens de kermis en verenigingenmarkt. Vanaf 10:00 uur kan je genieten van een levendige sfeer, vol kramen van lokale verenigingen en handelaars die hun beste producten en diensten aanbieden.

Struin langs de verschillende kraampjes en ontdek de diversiteit van onze lokale gemeenschap. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke handgemaakte producten, er is voor elk wat wils. Ondersteun de lokale ondernemers en verenigingen terwijl je geniet van een gezellige marktervaring.

Naast de verenigingenmarkt is er ook een kermis met een aantal attracties waar jong en oud zich kunnen vermaken. Stap in de draaimolen, probeer je geluk bij een spelletje of geniet gewoon van de vrolijke sfeer die de kermis met zich meebrengt.

Voor het eerst is er ook ambiance in de vorm van live-muziek aanwezig op onze zondag! Om 14u en 15u30 is er een optreden van de one-man band "One Mon Band"! Met zijn one-man-band “One Mon Band” bewijst Mon dat mannen wel degelijk kunnen multi-tasken. Hij speelt gitaar, mondharmonica, “grosse caisse”, tamboerijn én zingt 3-stemmig op ons Hegge-podium. Van Johnny Cash tot Johnny White, van Queen tot AC-DC,….

Verder is er een zomerbar waar je terecht kunt voor verfrissende drankjes en lekkere versnaperingen. Neem plaats op het terras, ontspan en geniet van de gezellige ambiance.

Deze bruisende dag vol plezier en ontdekkingen duurt tot ongeveer 18:00 uur, waarna we ons Heggeweekend stillaan afsluiten. Kom langs en beleef een geweldige dag vol entertainment, smakelijk eten en lokale gezelligheid.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zondag 2 juni voor de kermis en verenigingenmarkt. Breng je familie en vrienden mee en maak er samen een onvergetelijke dag van!Informatie over een standplaats vind je terug op de website van de Gemeente Lille: www.lille.be/standplaats-jaarmarkt

Processie & openluchtmis
Wil je meer Heggefeesten?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Hegge-nieuws!