Heggefeesten orb Heggefeesten orb

Hegge Games

Programma Hegge Games
Hegge Games

Op zaterdag 1 juni 2024 is het tijd voor de spannende Hegge Games! Tien teams nemen het tegen elkaar op in verrassende uitdagingen. Bereid je voor op een dag vol spanning, sensatie, plezier en waterpret.

Vanaf 12:30 uur op zaterdag 1 juni 2024 gaan de Hegge Games van start. Het belooft een geweldige dag te worden waarin teams van 5 tot 7 personen het tegen elkaar opnemen. Samen met je vrienden, familie of collega's kan je deelnemen aan deze sportieve en leuke activiteiten.

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in! Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 euro per team. Stuur gewoon een e-mail naar [email protected] met de naam van je team en jullie zijn officieel ingeschreven.

Moge de beste ploeg winnen! Doe mee aan de Hegge Games en laat je verrassen door de uitdagende proeven die op je wachten. Verzamel je team, bereid je voor op een dag vol plezier en maak herinneringen die je nog lang zullen bijblijven.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op zaterdag 1 juni 2024 voor de Hegge Games. Schrijf je snel in en maak je klaar voor een geweldig avontuur!

Bokes aan de Hegge Paapsmijten
Wil je meer Heggefeesten?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Hegge-nieuws!